Registra

TancarHorari: Obert de dimarts a divendres a les 17h. Dissabtes a les 19h. Diumenge i Dilluns tancat.
Horario: Abierto de Martes a Viernes a las 17h. Sábado a las 19h. Domingo y Lunes cerrado
Open Tuesday to Friday at 17h. Saturday at 19h. Sunday & Monday closed.

Cerveses per estil

Ale Blonde

American Amber Ale

Més informació

Cervesa artesanal nord-americana de color ámbre a coure-marró , llúpols de varietats americanes, d’intensidat moderada, amb un sabor maltòs a caramel. El balance pot variar un poc, amb algunes versions bastant maltoses i d’altres poden ser agressivament llupolades.

Cerveza artesanal norteamericana de color ámbar a cobrizo-marrón, lúpulos de variedades americanas , de intensidad moderada, con un sabor maltoso a caramelo. El balance puede variar un poco, con algunas versiones siendo bastante maltosas y otras pueden ser agresivamente lupuladas.

American Pale Ale

Belgian Ale

Belgian Pale Ale

Bière d’Abbaye / Abdijbier

Més informació

Ja no s’elaboren als monestirs, sinó que han venut els seus drets de fabricació a d’altres cerveseries. Són de fermentació alta, menys denses que les Trappist i elaborades en diferents versions.

Black IPA

California Ale

Extra Special Bitter

Flemish Red Ale

Més informació

Cervesa de fermentació mixta elaborada a l’oest de la regió de Flandes, mesclant cerveses velles i joves, madurades en grans botes de fusta durant any i mig. Son àcides i refrescants, de color vermellòs.

Gluten Free

Golden Ale

Herbal Blond Ale

Honey Ale

Imperial IPA

IPA - Indian Pale-Ale

Més informació

Les Indian Pale Ale (IPA) eren les cerveses que s’enviaven a l’Índia des de Anglaterra al s. XVIII, i que per soportar el transport sel’s afegia més llúpol i augmentava el grau alcohólic. Es un estil molt utilitzat per les micro-cerveceries d’arreu del mon.

Irish Red

El seu origen el trobam a la ciutat alemanya d’Einbeck; la paraula bock implica normalment una lager forta, ambrina, amb gust a malt i un toc dolç, la graduació alcohòlica ronda els 6°-7°. Existeix una altra varietat més forta de bock, amb més densitat i grau alcohòlic, denominada Doppelbock a la qual els fabricants afegeixen un nom amb la terminació –ator. També aparegueren en la familia de les Lager, altres cerveses fosques però més suaus conegues com d’Estil Viena.

Lager Pilsner

Més informació

Fins 1842 totes les cerveses eren fosques o tèrboles, en aquell moment, utilitzant llevats de baixa fermentació, una cerveseria ubicada a Plzeň, Bohèmia, va comercialitzar una cervesa clara i daurada. Les Lager Pilsner són de caràcter llupolitzat i maltejat, amb aroma floral i certa sequedat final. La gran majoria de lagers que es consumeixen són una derivació més o menys distants d’aquest estil original, emprant indistintament els termes pils, pilsen, pilsener. Tambè s’elaboren estils similars a la Rep. Txeca –com la Budweis– a Alemànya –les Münchner Hell o les Dortmunder–, a França – Lager d’Alsàcia–, i d’altres lagers arreu del món més lleugeres de gust i cos.

Ales salvajes espontáneamente fermentadas de la zona y los alrededores de Bruselas (El Valle del Río Senne) provenientes de una tradición de cervecerías de granja y mezcladores (blenders) con varios siglos de antigüedad.

Milk Stout

Pale Ale

Porter

Red Ale

Russian Imperial Stout

Saison

Session IPA

Smoked bock

Sour Ale

Sparkling Ale

Estil original de California on s’empren llevats de baixa fermentació a temperatura de ale. El carbónic que produeix durant la fermentació provoca un renou que li dona nom a aquest estil conegut com “cervesa al vapor”

Aquest estil de fermentació alta té el seu origen a Londres, on s’elaboraven juntament amb les PORTER, també negres emperò més lleugeres. Dry Stout és una definició més exacta d’aquest estil, ja que, se n’elaboren altres versions a les quals se’ls afegeixen lactosa -Milk Stout-, civada -Outmeal Stout-, ostres -Oyster Stout- i una altra amb una graduació alcohòlica alta per a la seva exportació que va tenir gran acceptació als països eslaus a principis del s. XVII (Imperial o Extra Stout)

Strong Lager

Trappist es una denominación legalmente protegida y no puede ser utilizada comercialmente, excepto por auténticos monasterios Trapenses que elaboran su propia cerveza. Las cervezas tipo Trapense son de fermentación alta y se caracterizan por una muy alta atenuación, una alta carbonatación a través de acondicionamiento en botella y un interesante (y a menudo agresivo) carácter de la levadura.

Weissbier

Wheat Pale Ale

Witbier

Witbier / Weissbier

Més informació

Cerveses de fermentació alta, refrescants, poc llupolitzades i tèrboles. Es poden diferenciar dos estils, a Bèlgica la Witbier o Bière Blanche, amb un 30-50% de blat sense maltetjar i la resta malt d’ordi, aromatitzada amb espècies. i a Alemanya la Weissbier, amb un 40 – 70% de blat maltetjat, definida com Hefe quan duu sediment, Kristall quan està filtrada , Dunkel quan es fosca. Tambè hi ha una versió més forta anomenada Weizenbock.